Download Orbia: Tap and Relax (MOD Unlimited Crystal)

Download Orbia: Tap and Relax (MOD Unlimited Crystal)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.2 and up
Version1.057
File Size39.5Mb
File TypeAPK
PublisherJOX Development LLC
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Crystal

Descriptions

Orbia: Tap and Relax (MOD, Kristal i Pafund) - një vrasës emocionues i kohës, në të cilin detyra juaj me kaseta për të kontrolluar lëvizjen e protagonistit, ndërsa kontrolloni drejtimin dhe forcën e fluturimit duhet ta dërgojë personazhin në një rreth rrotullues, e cila, që ra fjala, është e rrethuar nga përbindësha nga të gjitha anët, kështu që duhet të jeni jashtëzakonisht të kujdesshëm. Lojë e pakomplikuar plotësohet në mënyrë të përkryer nga grafika elegante minimaliste, kolona zanore e guximshme dhe një larmi përmbajtjesh.

Screenshots

Download Orbia: Tap and Relax (MOD Unlimited Crystal)Download Orbia: Tap and Relax (MOD Unlimited Crystal)Download Orbia: Tap and Relax (MOD Unlimited Crystal)Download Orbia: Tap and Relax (MOD Unlimited Crystal)Download Orbia: Tap and Relax (MOD Unlimited Crystal)

Orbia: Tap and Relax Video

Download Orbia: Tap and Relax (MOD Unlimited Crystal) APK for Android

Çmimet e Google Play: Orbia më e rastësishme 2018 ju sfidon ju dhe miqtë tuaj që të pastroni sa më shumë nivele që të mundeni në një botë të gjallë e të pazakontë.
Luani dhe kapërceni pengesat lëvizëse me stil: vetëm një trokitje në kohën e duhur do t'ju çojë drejt qëllimit tuaj.

Maybe You Like