Operate Now: Hospital MOD

Download Operate Now: Hospital (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.1 and up
Version1.40.1
File Size461.6Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
PublisherSpil Games
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Vepro tani: Spitali (MOD, para të pakufizuara) - një imitues mjekësor në të cilin do të drejtosh departamentin e kirurgjisë, por theksi kryesor në lojë është bërë pikërisht në kryerjen e operacioneve më komplekse, nga nxjerrja e trupave të huaj deri te transplantimi i organeve . Në të njëjtën kohë, procesi i funksionimit është rikrijuar sa më realisht të jetë e mundur. Por mos harroni për zhvillimin e institucionit tuaj, ndërtimin e ndërtesave të reja, kryerjen e kërkimeve dhe veprimet e tjera të nevojshme. Grafika e shkëlqyer përcjell plotësisht të gjithë kompleksitetin dhe përgjegjësinë e procesit të lojës.

Download Operate Now: Hospital (MOD Unlimited Money) APK for Android

Maybe You Like