Download OnPipe (MOD Unlimited Coins)

Download OnPipe (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version1.0.5
File Size36.4Mb
File TypeAPK
PublisherSayGames
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

OnPipe (MOD, Monedha të Pafundme) - vrasës interesant dhe shumëngjyrësh në të cilin duhet të shndërroni substanca të ndryshme në patate të skuqura, kështu që do të keni mundësinë të copëtoni kallinj misri, tufa bari, thekon dhe shumë më tepër duke shijuar jo vetëm vetë procesin , por edhe efekte vizuale të gjalla dhe grafikë të këndshme. Kontrolli i thjeshtë, loja e pakomplikuar, por në të njëjtën kohë magjepsëse dhe fotografia e ndritshme do t'ju lejojnë të kaloni kohën e lirë me entuziazëm. Sistemi i arritjeve do të ofrojë një mundësi për të krahasuar të dhënat tuaja me rezultatet e lojtarëve të tjerë.

Screenshots

Download OnPipe (MOD Unlimited Coins)Download OnPipe (MOD Unlimited Coins)Download OnPipe (MOD Unlimited Coins)Download OnPipe (MOD Unlimited Coins)Download OnPipe (MOD Unlimited Coins)

Download OnPipe (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Prerja e sapunit, thekoneve, barit nuk ka qenë kurrë kaq e kënaqshme dhe befasuese.
Shijoni shkatërrimin tani!
Mbani për të copëtuar gjërat, por kini kujdes nga pengesat!.
- E thjeshtë dhe e këndshme.

Maybe You Like