Download Old Man's Journey (MOD Full)

Download Old Man's Journey (MOD Full)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version1.11.0
File Size293.5Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
PublisherBroken Rules Interactive Media GmbH
PriceFree
MOD FeaturesFull

Descriptions

Udhëtimi i plakut - lojë shumë e bukur në të cilën ju shkoni në një udhëtim, me enigma. Protagonisti është një plak, ju do ta menaxhoni atë të drejtojë në vende. Vizitoni momente të ndryshme të jetës, të cilat do të ndryshojnë nga njëra-tjetra.

Screenshots

Download Old Man's Journey (MOD Full)Download Old Man's Journey (MOD Full)Download Old Man's Journey (MOD Full)Download Old Man's Journey (MOD Full)Download Old Man's Journey (MOD Full)

Old Man's Journey Video

Download Old Man's Journey (MOD Full) APK for Android

Një aventurë që kërkon shpirtin rreth momenteve të çmuara të jetës, ëndrrave të thyera dhe planeve të ndryshuara.
Mbi 17 Çmime Ndërkombëtare, duke përfshirë: .
- Çmimin Google Play (SHBA).

Maybe You Like