Download OffRoad Drive Desert (MOD Unlocked)

Download OffRoad Drive Desert (MOD Unlocked)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 2.3 and up
Version1.0.6
File Size127.2Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
PublisherLogicMiracle
PriceFree
MOD FeaturesUnlocked

Descriptions

OffRoad Drive Desert (MOD, i hapur) - një imitues i bukur i drejtimit jashtë rrugës. Zgjidhni makinën tuaj dhe shkoni përpara për të kapërcyer shkretëtirën. Për misionet, ju jepet pak kohë, për të cilën duhet të kaloni nga pika A në pikën B, pa dëmtuar makinën.

Screenshots

Download OffRoad Drive Desert (MOD Unlocked)Download OffRoad Drive Desert (MOD Unlocked)Download OffRoad Drive Desert (MOD Unlocked)Download OffRoad Drive Desert (MOD Unlocked)Download OffRoad Drive Desert (MOD Unlocked)

OffRoad Drive Desert Video

Download OffRoad Drive Desert (MOD Unlocked) APK for Android

Një nga lojërat më realiste të simulimit OffRoad me Graphics HD dhe FreeRoam Mode për dashamirët jashtë rrugës.
Drejtoni automjete të vërteta jashtë rrugës në terrene sfiduese të shkretëtirës kërkon teknika të ndryshme jashtë rrugës për të përfunduar nivelet dhe për të zhbllokuar hartat dhe automjetet për modalitetin FreeRoam.
Shijoni pezullimin e vërtetë të automjeteve dhe Grafikat reale si lojërat PC.
Dëmtimi fizik zbatohet gjithashtu në automjete, kështu që ju duhet të vozitni me kujdes si ngasja jashtë rrugës në jetën reale për të shmangur dëmtimet dhe nivelin e plotë, mund të përdorni kamerën Orbit për të kontrolluar se çdo gomë është në vendin e saktë.
Ruani tërheqjen në shpatet e pjerrëta për të shmangur FlipOver.
• Procesor me dy bërthama.
• Nivele të bazuara në kohë.

Maybe You Like