Download Ocean Survival (MOD Unlimited Coins)

Download Ocean Survival (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version2.0.3
File Size21.7Mb
File TypeAPK
PublisherCandy Mobile
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Mbijetesa në Oqean (MOD, Monedha të Pafundme) - një simulim shumë realist për mbijetesën në oqean. Do të keni akses në një trap të vogël dhe një goditje për të minuar burime të reja dhe për të zgjeruar trapin tuaj, përdorni grepin për të kapur arkat prej druri që notojnë në ujë. Nëse tashmë keni mbledhur burime të mjaftueshme, do të jeni në gjendje të krijoni dhe ndërtoni dysheme të reja dhe një vela për anijen tuaj. Gjithashtu, mos harroni për kafshët e egra që do të sulmojnë në rastin e parë, për ta shmangur atë, kërkoni armë dhe pajisje, në mënyrë që të mund të luftoni çdo armik. Loja përmban ndryshime të motit, ndryshime të ditës dhe natës, të cilat do të shtojnë edhe më shumë realizëm.

Screenshots

Download Ocean Survival (MOD Unlimited Coins)Download Ocean Survival (MOD Unlimited Coins)Download Ocean Survival (MOD Unlimited Coins)Download Ocean Survival (MOD Unlimited Coins)Download Ocean Survival (MOD Unlimited Coins)

Download Ocean Survival (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Anija u mbyt në det pasi goditi një stuhi dhe ju jeni i vetmi i mbijetuar i zgjuar në një varkë shpëtimi.
Mbani një sy në statistikat e jetës si uria dhe etja, mblidhni burime të vlefshme për artizanat, krijoni armë për gjueti dhe përdorni gjithçka që keni në dorë.
Zgjeroni varkën tuaj për të ndërtuar një strehë më të madhe dhe për të mposhtur ndërhyrësit e detit në varkën tuaj ditën dhe natën.
Në fund të fundit, njerëzit mund të bëjnë gjithçka për të mbijetuar!
- Ndërtoni strehën tuaj nga themeli.
- Përdorni një sistem të gjerë artizanati me mijëra receta

Maybe You Like