Download Ocean Is Home: Survival Island (MOD Unlimited Coins)

Download Ocean Is Home: Survival Island (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version3.4.2.1
File Size77.4Mb
File TypeAPK
PublisherBirdy Dog Studio
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Ocean Is Home: Survival Island (MOD, Monedha të Pafundme) - një lojë e shkëlqyer mbijetese në të cilën ju do të ndihmoni protagonistin tuaj të mbijetojë në një ishull të pabanuar. Komploti i lojës shpaloset menjëherë pasi avioni juaj u rrëzua dhe vetëm ju mbijetuat. Merrni ushqim, ndërtoni strehimore, trembni kafshët e egra dhe kërkoni furnizime të mbetura pas përplasjes. Loja ka grafikë të mirë 3D dhe kontrolle shumë të thjeshta, bashkohuni me lojtarë të tjerë nga e gjithë bota dhe përpiquni të jetoni deri në mëngjes.

Screenshots

Download Ocean Is Home: Survival Island (MOD Unlimited Coins)Download Ocean Is Home: Survival Island (MOD Unlimited Coins)Download Ocean Is Home: Survival Island (MOD Unlimited Coins)Download Ocean Is Home: Survival Island (MOD Unlimited Coins)Download Ocean Is Home: Survival Island (MOD Unlimited Coins)

Download Ocean Is Home: Survival Island (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Përpiquni të jetoni jetën e një njeriu që ka hyrë në një ishull të shkretë ....
Ju duhet të kërkoni ushqim, të ndërtoni një shtëpi, të grumbulloni dhe të krijoni gjëra të nevojshme për jetën.
Qëllimi juaj i vetëm - për të mbijetuar!.
- Liri e plotë, eksploroni ishullin e madh;

Maybe You Like

PK XD
Afterverse Games
Ice Scream 4 (MOD Lives/Ammo)
Keplerians Horror Games
Mini World: CREATA
SuperNice Digital Marketing