Download Nonstop Knight (MOD Money/Unlocked)

Download Nonstop Knight (MOD Money/Unlocked)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version2.10.4
File Size76.1Mb
File TypeAPK
Publisherflaregames
PriceFree
MOD FeaturesMoney/Unlocked

Descriptions

Nonstop Knight (MOD, Para / i zhbllokuar) - klikues nga zhvillues të famshëm. Këtë herë ju do të luani për një hero të vogël, i cili duhet të shpëtojë tokën e tij nga pushtimi i monstrave. Keni kohë të klikoni në ekran për të prerë edhe më shpejt, të përdorni aftësi të ndryshme dhe të bëheni edhe më të fortë. Mblidhni të gjitha monedhat për të përmirësuar heroin tuaj. Loja do t'ju kënaqë me grafika të bukura dhe efekte speciale të shkëlqyera. Një fushatë e gjatë dhe interesante nuk do t'ju bëjë të mërziteni për asgjë.

Screenshots

Download Nonstop Knight (MOD Money/Unlocked)Download Nonstop Knight (MOD Money/Unlocked)Download Nonstop Knight (MOD Money/Unlocked)Download Nonstop Knight (MOD Money/Unlocked)Download Nonstop Knight (MOD Money/Unlocked)

Nonstop Knight Video

Download Nonstop Knight (MOD Money/Unlocked) APK for Android

Nonstop Knight – Offline Idle RPG Clicker është një lojë fantastike me role, si me elementë të lojës RPG të veprimit, ashtu edhe jashtë linje.
Aksioni i pafund RPG Nonstop Knight është plot aventura ndërsa zvarritet nëpër kërkimin e birucës.
Shkarkoni tani falas dhe vlerësojeni këtë lojë RPG-je befasuese boshe.
Boshe me heronj në aventura të pandërprera, kërkoni për plaçkë epike, provoni aftësitë tuaja dhe mbijetoni një mori armiqsh në zvarritësin e pafund të birucave.
Merreni me aventurën jashtë linje rpg boshe ndërsa heroi juaj fiton shpërblime dhe plaçkitje edhe kur jeni duke bërë një pushim.
Luaj aktivisht sa herë të duash, lufto në seanca të shkurtra në pushimin e kafesë ose merr pjesë në seanca më të gjata nëse dëshiron.
Më e mira është që të përparosh edhe kur je afk ose jashtë linje dhe të vazhdosh të mbledhësh flori në këtë kërkim të birucës: Luaj këtë RPG të mahnitshme jashtë linje!.
Luaj Pa pagesë Knight - lojë RPG Offline Idle!.

Maybe You Like