Download Noblemen: 1896 (MOD Free Shopping)

Download Noblemen: 1896 (MOD Free Shopping)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.3 and up
Version1.03.18.5
File Size545.7Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
PublisherFoursaken Media
PriceFree
MOD FeaturesFree Shopping

Descriptions

Noblemen: 1896 (MOD, Pazar Falas) - aksion ushtarak i cili ngjarjet shpalosen në 1896 në kulmin e një prej konflikteve më të mëdha ushtarake të kohës. Ju luani rolin e një fisniku që u dërgua në ushtri dhe që ëndërron të udhëheqë trupat e tij drejt fitores. Atmosfera e përcjellë në mënyrë perfekte e betejave të asaj kohe, armët autentike dhe mjetet e blinduara, forma aktuale dhe betejat e zhvilluara mirë padyshim që do të tërheqin të gjithë adhuruesit e lojërave të aksionit historik.

Screenshots

Download Noblemen: 1896 (MOD Free Shopping)Download Noblemen: 1896 (MOD Free Shopping)Download Noblemen: 1896 (MOD Free Shopping)Download Noblemen: 1896 (MOD Free Shopping)Download Noblemen: 1896 (MOD Free Shopping)

Noblemen: 1896 Video

Download Noblemen: 1896 (MOD Free Shopping) APK for Android

Ju jeni një Fisnik.Ju keni pajisjet më të mira, armët më të mira dhe ushtritë më të mira.
Vetëm ti mund ta shkatërrosh armikun!
Viti është 1896, dhe lufta ka filluar...
Në të djathtën tënde, milicitë janë prerë nga kalorësia me saber.
Në distancë, zjarri i topit bën jehonë ndërsa një tank me avull shkrep me topat e tij automatikë.
Ekipi juaj Gatling Gun lëshon një breshëri zjarri, duke shkatërruar një skuadër armike si gruri.
Pas jush, droni i Aeroplanit tuaj të Klasit Frigate ju qetëson përpara se të lëshojë bregun e tij të zjarrit mbështetës.
Ju jeni një fisnik dhe varet nga ju që t'i udhëheqni ushtritë tuaja drejt fitores!.

Maybe You Like