Download No One Escape (MOD Unlimited Money)

Download No One Escape (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.1 and up
Version1.4.0
File Size85.2Mb
File TypeAPK
PublisherLion Studios
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

No One Escape (MOD, Para të Pafundme) - tmerr në të cilin ngjarjet shpalosen në një bazë të braktisur, e cila fjalë për fjalë është e mbushur me kurthe, por kjo nuk është e gjitha, një vrasës maniak endet në labirinte të errëta dhe dhoma të zymta. Ju duhet të mblidhni një ekip të mbijetuarish, duke zhvilluar taktika ekipore për t'u përpjekur të mbijetoni, megjithëse dikush do të duhet ende të sakrifikohet. Loja e cila kombinon elemente të taktikave dhe dinamikës, si dhe grafika atmosferike do të tërheqë të gjithë adhuruesit e tregimeve horror.

Screenshots

Download No One Escape (MOD Unlimited Money)Download No One Escape (MOD Unlimited Money)Download No One Escape (MOD Unlimited Money)Download No One Escape (MOD Unlimited Money)Download No One Escape (MOD Unlimited Money)

No One Escape Video

Download No One Escape (MOD Unlimited Money) APK for Android

Ky është një lloj i ri i Battle Royale.
Luaj si gjahtar ose viktimë - vrasës ose pre!
Kjo është si fshehje, por me pasoja të tmerrshme.
Lojtarët do të vrapojnë rreth një labirinti ose duke u përpjekur të mbijetojnë ose t'i gjuajnë ata.
Ora po troket.A keni atë që duhet për të mbijetuar në këtë arenë?
Rreziku fshihet pas çdo cepi.
A keni atë që duhet për të mbijetuar pezullimin.
Apo ke mendësi të gjesh dhe të rrëzosh të gjithë!
Duhet të veproni shpejt sepse koha do të mbarojë.
A mund të arrini fazën tjetër në betejën e mbijetesës?.
1.Mekanika e thjeshtë por e varur.

Maybe You Like