Ninja Turtles: Legends MOD

Download Ninja Turtles: Legends (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.1 and up
Version1.22.2
File Size100.5Mb
File TypeAPK
PublisherLudia Inc.
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Turtles Ninja: Legends (MOD, Para të Pafundme) - Në këtë lojë ju jeni duke pritur për një aventurë të jashtëzakonshme dhe emocionuese të ninjas së breshkës. Dhe si një numër i madh i kundërshtarëve nga klani Këmbë. Historia origjinale dhe shumë interesante mund t'ju tërheqë në lojë jo për një orë të lojës. Luftoni me kundërshtarët dhe tregoni të gjitha aftësitë tuaja dhe zotërimin e armëve, shpëtoni qytetin dhe mijëra njerëz nga hajdutët. Dhe ndërsa përparoni përmes lojës Ninja Turtles Legends mod apk, do të takoni mutantët e ndryshëm që janë krijuar për t'i dhënë fund breshkave.

Screenshots

Download Ninja Turtles: Legends (MOD Unlimited Money)Download Ninja Turtles: Legends (MOD Unlimited Money)Download Ninja Turtles: Legends (MOD Unlimited Money)

Download Ninja Turtles: Legends (MOD Unlimited Money) APK for Android

Maybe You Like