Download Ninja Arashi 2 (MOD Unlimited Money)

Download Ninja Arashi 2 (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version1.4.1
File Size145.6Mb
File TypeAPK
PublisherBlack Panther
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Ninja Arashi 2 (MOD, Para të Pafundme) - të gjithë do të donin të ndjeheshin si një ninja trim dhe i fshehtë, dhe në këtë lojë është e mundur. Ju do të gjeni veten në një fshat, ku përpara se të vinte fuqia e re, gjithçka ishte e mirë, dhe tani sundimtari i keq ka kapur fronin dhe tani ju duhet të çlironi të gjithë banorët nga robëria. Ky mund të jetë vetëm një ninja kaq i fuqishëm si ju. Ju duhet të kaloni nëpër jo pak vende, në mënyrë që të arrini te armiku më i fuqishëm dhe më i keq. Do të keni një minimum armësh dhe një maksimum fuqie, përdorni atë në mënyrë racionale.

Screenshots

Download Ninja Arashi 2 (MOD Unlimited Money)Download Ninja Arashi 2 (MOD Unlimited Money)Download Ninja Arashi 2 (MOD Unlimited Money)Download Ninja Arashi 2 (MOD Unlimited Money)Download Ninja Arashi 2 (MOD Unlimited Money)

Ninja Arashi 2 Video

Download Ninja Arashi 2 (MOD Unlimited Money) APK for Android

Ninja Arashi 2 vazhdon trashëgiminë e lojës së parë ninja..
Në këtë episod 2, ju luani si Arashi i tërbuar, i cili më në fund arratiset nga burgu i ngrirë i krijuar nga Dosu, një demon mizor i djallëzuar me hije.
Arashi vazhdon ndjekjen e tij pas Dosu për të shpëtuar djalin e tij dhe për të zbuluar hijen pas planit të Dosu.
Megjithatë, udhëtimi do të jetë shumë më sfidues këtë herë..
Ninja Arashi 2 përmban një lojë të thjeshtë por tërheqëse, duke ju dhënë momente emocionuese dhe përvoja të papritura.
Elementet RPG ju lejojnë të përmirësoni aftësitë tuaja ninja dhe të banoni në thellësinë e mekanikut të lojës.

Maybe You Like