Download New Star Soccer (MOD Unlimited Money)

Download New Star Soccer (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version4.16.4
File Size63.7Mb
File TypeAPK
PublisherFive Aces Publishing Ltd.
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

New Star Soccer (MOD, Para të Pafundme) - një lojë emocionuese që do t'ju shohë historitë e vërteta të futbollistëve të vërtetë që janë bërë yje botërorë. Loja u bë e njohur jo për shkak të zhanrit të saj sportiv, por për shkak të vetë komplotit, në të cilin do të shihni shumë skena të ndryshme interesante me kampionët tuaj të preferuar. Zbuloni se si ata u bënë liderë botërorë dhe çfarë i shtyu ata drejt një akti të tillë.

Screenshots

Download New Star Soccer (MOD Unlimited Money)Download New Star Soccer (MOD Unlimited Money)Download New Star Soccer (MOD Unlimited Money)Download New Star Soccer (MOD Unlimited Money)Download New Star Soccer (MOD Unlimited Money)

Download New Star Soccer (MOD Unlimited Money) APK for Android

**Tani mbi 1 milion komente me 5 yje!
**Mirë se vini në New Star Soccer, "Lojë më e mirë e futbollit në celular dhe tablet".
(Eurogamer).Loja e futbollit e vlerësuar dhe e adhuruar masivisht nga lojtarët dhe shtypi i lojërave.
Ju jeni ylli i shfaqjes ndërsa nisni karrierën tuaj të futbollit si një 16-vjeçar i brishtë në këtë RPG sportive, fituese të çmimeve BAFTA, App Store numër 1 nga New Star Lojëra.

Maybe You Like