Download NBA LIVE Mobile Basketball (MOD Full)

Download NBA LIVE Mobile Basketball (MOD Full)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version7.0.00
File Size83.8Mb
File TypeAPK
PublisherELECTRONIC ARTS
PriceFree
MOD FeaturesFull

Descriptions

NBA LIVE Mobile Basketball - vazhdim i ekskluzivitetit të basketbollit nga zhvilluesi më i mirë i studios ELECTRONIC ARTS. Loja e re ruajti elementet bazë të pjesëve të mëparshme, grafika të shkëlqyera të detajuara, një model fizik realist, ekipe të jetës reale, lojtarë, gara. Disa sisteme zhvillimi të rishikuara shtuan dinamikën në lojë, ndërsa NBA LIVE Mobile Basketball mori gjithashtu një numër elementësh të synuar posaçërisht për platformat celulare, duke përfshirë mënyra të ndryshme të lojës.

Screenshots

Download NBA LIVE Mobile Basketball (MOD Full)Download NBA LIVE Mobile Basketball (MOD Full)Download NBA LIVE Mobile Basketball (MOD Full)Download NBA LIVE Mobile Basketball (MOD Full)Download NBA LIVE Mobile Basketball (MOD Full)

Download NBA LIVE Mobile Basketball (MOD Full) APK for Android

NBA LIVE MOBILE SEASON 7 ju sjell një përvojë të përmirësuar të lojës me audio krejt të re dhe një ndërfaqe të përmirësuar.
Zbuloni lojtarë të rinj së bashku me fanella dhe fusha të bukura dhe përditësoni ekipin tuaj të ëndrrave të NBA sot!
Hartoni ekipin tuaj dhe zgjidhni formacionin tuaj.
Legjendat e basketbollit janë tuajat për zgjedhjen.
Rritni OVR të ekipeve tuaja të basketbollit gjatë gjithë sezonit duke plotësuar setet dhe duke marrë pjesë në LIVE Sot dhe Ngjarjet me Kohë të kufizuar.
Luani rrugën tuaj drejt majës dhe kapni vëmendjen për të krijuar trashëgiminë tuaj, rrugën tuaj.
Mbushni dhe dribloni rrugën tuaj drejt fitores në lojërat e turneut në kohë reale dhe turnet dhe ndeshjet e rastësishme të basketbollit 3v3.
Konkurroni për të fituar ndeshje PvP në modalitetin PVP, lojë sportive me shumë lojtarë të NBA LIVE.
Lojërat e përballjes dhe ndeshjet zhbllokojnë shpërblime ekskluzive.
Fitoni lojëra për të fituar mjeshtra në arenë dhe përballje dhe ngjituni në gradë për të vërtetuar se keni ndërtuar një nga skuadrat më të forta deri më sot.

Maybe You Like