Download My Talking Angela 2 (MOD Unlimited Money)

Download My Talking Angela 2 (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version1.9.1.17973
File Size154.9Mb
File TypeAPK
PublisherOutfit7 Limited
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

My Talking Angela 2 (MOD, Para të Pafundme) - vazhdim i lojës kult nga Outfit7 Limited! Ashtu si origjinali, ju jeni duke pritur për zhanrin e lojës, i cili është mjaft i përfaqësuar në pajisjet mobile, ndërsa shumica e lojërave janë bërë në të njëjtin stil. Megjithatë, ka edhe projekte mjaft interesante, si My Talking Angela 2 mod apk virtual pet, lojë kjo në të cilën do të mund të merrni macen tuaj virtuale. Si në shumicën e përfaqësuesve të zhanrit, ju do të duhet të kujdeseni për krijesën me gëzof, ta ushqeni atë, ta trajtoni dhe ta vishni. Por zhvilluesit u përpoqën të ndryshojnë lojën, kështu që ju mund të shkoni në ishullin tropikal dhe së bashku me mikun tuaj të eksploroni botën, ose të luani mini-lojëra të ndryshme dhe të kryeni detyra të ndryshme.

Screenshots

Download My Talking Angela 2 (MOD Unlimited Money)Download My Talking Angela 2 (MOD Unlimited Money)Download My Talking Angela 2 (MOD Unlimited Money)Download My Talking Angela 2 (MOD Unlimited Money)Download My Talking Angela 2 (MOD Unlimited Money)

My Talking Angela 2 Video

Download My Talking Angela 2 (MOD Unlimited Money) APK for Android

My Talking Angela 2 është loja virtuale e kafshëve shtëpiake që e bën çdo ditë më elegante dhe argëtuese.
Lojtarët e ndihmojnë këtë mace në modë të qëndrojë e zënë në shtëpinë e saj në qytetin e madh.
- Zgjedhje të mrekullueshme të flokëve, grimit dhe modës.
- Aktivitete epike, si vallëzimi, pjekja dhe artet marciale.

Maybe You Like