Download My Mini Mart (MOD Unlimited Money)

Download My Mini Mart (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.1 and up
Version1.16.1
File Size65.9Mb
File TypeAPK
PublisherSupersonic Studios LTD
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

My Mini Mart (MOD, Para të Pafundme) - imitues ekonomik i rastësishëm, në të cilin detyra juaj kryesore është të merrni rolin e pronarit të një supermarketi organik. Menaxhoni dyqanin tuaj, të gjitha mallrat përbëhen nga perime të rritura dhe produkte nga kopshti juaj. Zhvilloni supermarketin duke punësuar ndihmës për të mbledhur perime të freskëta dhe për t'i çuar në stol dhe punësoni një arkëtar për të paguar shpejt mallrat. Zgjeroni biznesin në një zinxhir të madh dyqanesh që do t'ju japin prestigj dhe njohje.

Screenshots

Download My Mini Mart (MOD Unlimited Money)Download My Mini Mart (MOD Unlimited Money)Download My Mini Mart (MOD Unlimited Money)Download My Mini Mart (MOD Unlimited Money)Download My Mini Mart (MOD Unlimited Money)

Download My Mini Mart (MOD Unlimited Money) APK for Android

Filloni në një udhëtim relaksues, por sfidues të drejtimit të Mini Mart-it tuaj.
Rritni bimë organike, kujdesuni për kafshët tuaja dhe shisni prodhime klientëve.
Punësoni, ndërtoni dhe zgjeroni martet tuaja.

Maybe You Like