Download My Little Universe (MOD Unlimited Resources)

Download My Little Universe (MOD Unlimited Resources)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 7.0 and up
Version2.0.4
File Size324.4Mb
File TypeAPK
PublisherSayGames Ltd
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Resources

Descriptions

Universi im i vogël (MOD, burime të pakufizuara) - një lojë në të cilën mund të ndiheni si Zot dhe të ndërtoni planetin tuaj. Merrni një kazmë ose sëpatë dhe mblidhni materiale të dobishme, por për të ndërtuar ishuj të rinj do t'ju duhet jo vetëm dru dhe gurë, por edhe shumë metale të ndryshme fosile. Ndërsa ndërtoni qytete të reja, mund të hapni biznese dhe të ripopulloni ishujt bosh. Mbajeni planetin tuaj të sigurt nga armiqtë që do të sulmojnë rregullisht civilët.

Screenshots

Download My Little Universe (MOD Unlimited Resources)Download My Little Universe (MOD Unlimited Resources)Download My Little Universe (MOD Unlimited Resources)Download My Little Universe (MOD Unlimited Resources)Download My Little Universe (MOD Unlimited Resources)

My Little Universe Video

Download My Little Universe (MOD Unlimited Resources) APK for Android

Universi Im i Vogël – DO TË LUAJMË ZOTIN?
Humbuni në universin tuaj të vogël 👨‍🚀.
Të krijosh një botë nuk është e lehtë, por sigurisht që është një ngarkesë e tërë argëtuese, siç do ta zbuloni në këtë lojë aventureske të rastësishme të ndërtimit të botës .
Duhet ⛏️ miniera, përpunimi, prerja, gërmimi, shkrirja, ndërtimi dhe pak kopshtari për të bërë planetin perfekt, dhe do t'ju duhet t'i bëni të gjitha këto duke luftuar përbindëshat parësorë 🐙 me synimin për t'i dhënë fund planit tuaj hyjnor.

Maybe You Like