Download My Horse (MOD Free Shopping)

Download My Horse (MOD Free Shopping)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 2.3.3 and up
Version1.37.1
File Size96.7Mb
File TypeAPK
PublisherMunkyFun
PriceFree
MOD FeaturesFree Shopping

Descriptions

My Horse (MOD, Pazar falas) - një imitues realist me elementë të strategjisë ekonomike dhe një menaxher kohe në të cilin duhet të marrësh kontrollin e oborrit të kuajve dhe të përpiqesh ta kthesh këtë fermë në një ndërmarrje fitimprurëse dhe prestigjioze. Për ta bërë këtë, ju duhet të blini kuaj, të kujdeseni për ta, me të gjithë procesin e kujdesit do të duhet të bëni vetë, të monitoroni shëndetin e kafshëve dhe gjendjen e tyre fizike. Pasi të keni mbledhur një numër të mjaftueshëm të stafit dhe me katër këmbë të aftë për të marrë pjesë në gara, ju mund të shkoni në turne. Grafika e shkëlqyer e detajuar dhe aftësia për të luajtur në internet e diversifikojnë edhe më shumë lojën.

Screenshots

Download My Horse (MOD Free Shopping)Download My Horse (MOD Free Shopping)Download My Horse (MOD Free Shopping)Download My Horse (MOD Free Shopping)Download My Horse (MOD Free Shopping)

Download My Horse (MOD Free Shopping) APK for Android

Jetoni ëndrrën e zotërimit dhe kujdesit për një kalë realist dhe ndajeni përvojën me miqtë tuaj!
Kujdesuni për kalin tuaj duke e rregulluar, ushqyer dhe trajtuar atë.
Ndërtoni një lidhje së bashku në një gamë të gjerë aktivitetesh interaktive 3D.
Dhe, kur të jeni gati, ka tetë raca të ndryshme për të mbledhur dhe për t'u kujdesur!
Praktika është e përsosur ndërsa stërviteni për të konkurruar në një seri garash sfiduese.
Mbajtja e kalit tuaj të lumtur dhe të shëndetshëm është çelësi i suksesit!
A do të arrini në Kampionatin Botëror?.

Maybe You Like