My Diggy Dog MOD

Download My Diggy Dog (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.0.3 and up
Version2.330
File Size69.3Mb
File TypeAPK
PublisherKing Bird Games
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

My Diggy Dog (MOD, para të pakufizuara) - lojë arcade qesharake dhe shumëngjyrëshe në stilin e Digger, historia e së cilës na tregon për aventurat e qenit Marty dhe zotërisë së tij, të cilët për shumë vite mblodhën një koleksion unik thesaresh dhe artefakte. Por koha vazhdoi dhe pronari vendosi të largohej nga udhëtimi, ndërsa koleksioni nuk ishte i plotë, kështu që tani ju, së bashku me një qen qesharak, do të duhet të gjeni sendet që mungojnë. Lojë klasike, grafika e vizatuar bukur dhe personazhet tërheqës do t'ju lejojnë të shikoni në një dritë të re në arcaden klasike.

Download My Diggy Dog (MOD Unlimited Money) APK for Android

Maybe You Like