My Boo Town – City Builder MOD

Download My Boo Town - City Builder (MOD coins/gems)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 3.0 and up
Version1.6.1
File Size51.4Mb
File TypeAPK
PublisherTapps - Top Apps and Games
PriceFree
MOD Featurescoins/gems

Descriptions

My Boo Town - City Builder (MOD, monedha/xhevahire) - së pari, kafsha juaj është një top i vogël blu, me një fytyrë të lezetshme tërheqëse. Ju filloni të luani me të në lojëra të ndryshme, për ta ushqyer, për ta shëruar, nëse është i sëmurë, nëse është i njollosur - e lani. Për secilin prej këtyre hapave, ju merrni monedhën. Monedhat që mund t'i shpenzoni për shumë gjëra: mund të lyeni muret e shtëpisë, ku ai jeton kafshën tuaj shtëpiake, mund t'i blini lodra të reja ose ushqime të reja, madje mund t'i blini kostume të reja dhe t'i ndryshoni ngjyrën!

Download My Boo Town - City Builder (MOD coins/gems) APK for Android

Maybe You Like