Download Music Racer (MOD Unlocked)

Download Music Racer (MOD Unlocked)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version20.0
File Size71.9Mb
File TypeAPK
PublisherAbstractArt
PriceFree
MOD FeaturesUnlocked

Descriptions

Music Racer (MOD, i hapur) - vrapues origjinal muzikor në stilin neoni, në të cilin detyra juaj është të kapërceni distancën maksimale të mundshme duke shmangur përplasjet me të gjitha llojet e pengesave. Më vete, vlen të përmendet zgjidhja origjinale e lojërave të zbatuar nga krijuesit e Music Racer. Çdo pistë do të bazohet në një nga gjurmët e ruajtura në pajisjen tuaj Android dhe gjatësia e pistës, dinamika e drejtimit, numri i pengesave dhe shpejtësia do të varen nga pista që zgjidhni. Me fjalë të tjera, ju mund të vozitni në shinat e krijuara, në varësi të disponimit tuaj.

Screenshots

Download Music Racer (MOD Unlocked)Download Music Racer (MOD Unlocked)Download Music Racer (MOD Unlocked)Download Music Racer (MOD Unlocked)Download Music Racer (MOD Unlocked)

Music Racer Video

Download Music Racer (MOD Unlocked) APK for Android

Bëhuni gati për të luajtur Music Racer!
Ky është garuesi më i mirë dhe më realist i muzikës në telefonat Android.
Zhyt në këtë botë magjepsëse neoni me.
Vrapues muzikor!Loja është më e mira dhe më e varur dhe argëtuese.

Maybe You Like