Download Moto Traffic Race (MOD Unlimited Coins)

Download Moto Traffic Race (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version1.22
File Size50.6Mb
File TypeAPK
PublisherPlay365
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Gara Moto Trafiku (MOD, Monedha të Pafundme) - gara realiste motorike me elementë të vrapuesit në të cilin duhet të zgjidhni një nga biçikletat e disponueshme për të shkuar në rrugët e qytetit dhe të përpiqeni të kapërceni distancën maksimale të mundshme ndërsa manovroni në një vend të ngarkuar. fluksi i trafikut. Kombinimi i elementeve të garës dhe një vrapues do t'i japë lojës me interes dhe dinamikë, përveç disa mënyrave të lojës, mundësinë e përmirësimit të teknologjisë, si dhe grafika të shkëlqyera do të plotësojnë vetëm pamjen e përgjithshme.

Screenshots

Download Moto Traffic Race (MOD Unlimited Coins)Download Moto Traffic Race (MOD Unlimited Coins)Download Moto Traffic Race (MOD Unlimited Coins)Download Moto Traffic Race (MOD Unlimited Coins)Download Moto Traffic Race (MOD Unlimited Coins)

Download Moto Traffic Race (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Moto Traffic Race është një nga lojërat më të mira të garave me motor.
Argëtohuni duke iu shmangur makinave dhe kamionëve ndërsa shpejtoni deri në kufi.
Merrni makinën tuaj dhe garoni në 2 mënyra të ndryshme loje… ditë ose natë!
Gara e trafikut motorik ka shumë biçikleta për të blerë.
Ju gjithashtu mund të përmirësoni udhëtimin tuaj me paratë tuaja të fituara me vështirësi.
Merrni paratë më të mira të biçikletës që mund të blini dhe mundni të gjithë në këtë lojë të mrekullueshme të garave me motoçikletë.
Lëvizni me biçikletë nëpër rrugë të mbushura me trafik real dhe makina tematike.
Shmangni kamionët e zjarrfikësve, makinat flakëruese, kamionët e çimentos, madje edhe blloqet e rrugëve të policisë!.

Maybe You Like