Download Moto Traffic Race 2: Multiplayer (MOD Unlimited Coins)

Download Moto Traffic Race 2: Multiplayer (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version1.22.00
File Size93.0Mb
File TypeAPK
PublisherPlay365
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Moto Traffic Race 2: Multiplayer (MOD, Monedha të Pafundme) - garë arcade me shumë lojtarë të plotë në të cilën duhet të zgjidhni një nga biçikletat e disponueshme për të testuar forcën tuaj në pesë mënyra të ndryshme garash, ndërsa sigurisht nuk duhet të harroni se kundërshtarët tuaj do të jenë lojtarë të vërtetë. Megjithë lojën arcade, zhvilluesit u përpoqën t'u jepnin garave realizmin maksimal, ndryshime dinamike në kushtet e motit, ndryshimin e kohës së ditës, grafikë të shkëlqyer dhe vendndodhje të zhvilluara mirë. 10 lloje të motoçikletave të ndryshme nga ato klasike në ato sportive, secila prej të cilave mund të përmirësohet dhe personalizohet.

Screenshots

Download Moto Traffic Race 2: Multiplayer (MOD Unlimited Coins)Download Moto Traffic Race 2: Multiplayer (MOD Unlimited Coins)Download Moto Traffic Race 2: Multiplayer (MOD Unlimited Coins)Download Moto Traffic Race 2: Multiplayer (MOD Unlimited Coins)Download Moto Traffic Race 2: Multiplayer (MOD Unlimited Coins)

Download Moto Traffic Race 2: Multiplayer (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Moto Traffic Race 2: Multiplayer është një nga lojërat më të mira të garave.
Argëtohuni duke iu shmangur makinave dhe kamionëve ndërsa shpejtoni deri në kufi..
PËRDITËSIM!!!Garoni me miqtë tuaj në modalitetin e ri MULTIPLAYER!!!.
Garoni në Face-Off të jashtëzakonshme dhe përpiquni të fitoni respektin e kolegëve tuaj çiklistët.

Maybe You Like