Download Monument Valley (MOD Unlocked DLC)

Download Monument Valley (MOD Unlocked DLC)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version2.7.16
File Size209Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
Publisherustwo
PriceFree
MOD FeaturesUnlocked DLC

Descriptions

Monument Valley (MOD, DLC e hapur) - një enigmë në të cilën duhet të luani një princeshë që ka rënë në botën ku mbahet në paraburgim, dhe tani ajo po përpiqet të gjejë një rrugëdalje. Në çdo hap do të prisni rojet e sorrave si dhe enigma të ndryshme. Ju duhet të kërkoni një rrugëdalje nga dhomat sekrete dhe të merrni çelësat e dyerve për të shkuar më tej. Përdorni zgjuarsinë tuaj për të ndihmuar në kthimin e urave dhe kullave në drejtimin e duhur. Mund t'i rrotulloni në drejtime të ndryshme dhe të zgjidhni pozicionin e duhur për ju.

Screenshots

Download Monument Valley (MOD Unlocked DLC)Download Monument Valley (MOD Unlocked DLC)Download Monument Valley (MOD Unlocked DLC)Download Monument Valley (MOD Unlocked DLC)Download Monument Valley (MOD Unlocked DLC)

Monument Valley Video

Download Monument Valley (MOD Unlocked DLC) APK for Android

Në Monument Valley ju do të manipuloni arkitekturën e pamundur dhe do të drejtoni një princeshë të heshtur nëpër një botë mahnitëse të bukur.
Lugina e Monumenteve është një eksplorim surreal përmes arkitekturës fantastike dhe gjeometrisë së pamundur.
Drejtoni princeshën e heshtur Ida nëpër monumente misterioze, duke zbuluar shtigje të fshehura, duke shpalosur iluzionet optike dhe duke mposhtur njerëzit enigmatikë të sorrës.
Ëndrra e Ida-s tani është e disponueshme.

Maybe You Like