Download Monster Fishing 2023 (MOD Unlimited Money)

Download Monster Fishing 2023 (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.1 and up
Version0.4.21
File Size123.4Mb
File TypeAPK
PublisherNexelon inc.
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Monster Fishing 2023 (MOD, Para të Pafundme) - imitues realist i peshkimit në të cilin do të keni mundësinë të vizitoni pjesë të ndryshme të botës dhe të provoni dorën tuaj në peshkimin në det. Në total, loja ka më shumë se 30 nga vendet më të njohura për peshkim rrotullues, por asortimenti i peshqve është vërtet mbresëlënës, ka rreth 250 lloje të disponueshme. Për më tepër, apk mod Monster Fishing 2022 ka një përzgjedhje të madhe shufrash peshkimi, pajisje, bobina dhe pajisje të tjera. Grafika e shkëlqyer dhe fizika realiste do të plotësojnë pamjen e lojës. Zhvilluesit u kujdesën për komoditetin e lojtarëve për të thjeshtuar menaxhimin.

Screenshots

Download Monster Fishing 2023 (MOD Unlimited Money)Download Monster Fishing 2023 (MOD Unlimited Money)Download Monster Fishing 2023 (MOD Unlimited Money)Download Monster Fishing 2023 (MOD Unlimited Money)Download Monster Fishing 2023 (MOD Unlimited Money)

Monster Fishing 2023 Video

Download Monster Fishing 2023 (MOD Unlimited Money) APK for Android

Lojë e fundit e peshkimit!
Përpiquni të kapni [Real Monster fish].
Do të merrni pajisje peshkimi falas.

Maybe You Like