Monkey Evolution – Clicker MOD

Download Monkey Evolution - Clicker (MOD Money/Ads-Free)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 3.0 and up
Version1.0.1
File Size35.8Mb
File TypeAPK
PublisherTapps - Top Apps and Games
PriceFree
MOD FeaturesMoney/Ads-Free

Descriptions

Majmun Evolution - Klikoni (MOD, Para/Pa reklama) - lojë e çmendur me klikues në të cilën detyra e një lojtari - të popullojë planetin me lloje të pazakonta majmunësh. Për të krijuar një krijesa të re misterioze - tërhiqni majmunët të ngjashëm me njëri-tjetrin, ata filluan të evoluojnë. Për të përshpejtuar evolucionin e majmunëve - fitoni para për lojë dhe blini primatë të rinj dhe përmirësime të ndryshme. Përndryshe, - shtypni shpejt çdo majmuni që i ka rënë shumë para.

Download Monkey Evolution - Clicker (MOD Money/Ads-Free) APK for Android

Maybe You Like