Download Mobile Legends: Adventure (MOD Full)

Download Mobile Legends: Adventure (MOD Full)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version1.1.304
File Size139.9Mb
File TypeAPK
PublisherMoonton
PriceFree
MOD FeaturesFull

Descriptions

Mobile Legends: Adventure - lojë e njohur online me role, në të cilën theksi kryesor vihet në komponentin luftarak të rastësishëm, ndërsa krijuesit e lojës vendosën t'i lënë lojtarët të luftojnë si heronj Mobile Legends Bang Bang, por së pari duhet të mbledhin nën komandën e tyre një gjithë ekipin. Përveç elementëve të zakonshëm tipikë të zhanrit, do të mund të provoni veten në një duzinë mënyra të ndryshme, të shkoni në eksplorimin e botës së lojës, të krijoni aleancën ose repartin tuaj, të merrni pjesë në beteja në skenën botërore. Plotësoni foton grafika e shkëlqyer dhe animacioni i jep betejave një atmosferë të veçantë.

Screenshots

Download Mobile Legends: Adventure (MOD Full)Download Mobile Legends: Adventure (MOD Full)Download Mobile Legends: Adventure (MOD Full)Download Mobile Legends: Adventure (MOD Full)Download Mobile Legends: Adventure (MOD Full)

Download Mobile Legends: Adventure (MOD Full) APK for Android

Mobile Legends: Adventure (MLA) është një RPG relaksuese e papunë që mund të përshtatet në mënyrë të përkryer në një orar të ngjeshur ditor.
Filloni në aventurën me 100+ heronj unikë, për të zbuluar të vërtetën pas një profecie të tmerrshme dhe për të shpëtuar Tokën e Agimit nga shkatërrimi!.
++ BOTA DHE AUTO-BATTLE ++.
Heronjtë luftojnë automatikisht për të mbledhur burime ndërsa jeni në punë!
Zhvilloni heronjtë, përmirësoni pajisjet dhe vendosni skuadrën tuaj për të luftuar klonet e këqij me vetëm disa prekje.
Thuaj jo grindjes—shijoni një RPG të rastësishme që mund ta luani në çdo kohë, kudo për vetëm 10 minuta në ditë për të forcuar gradualisht ekipin tuaj!

Maybe You Like