Mission Counter Attack MOD

Download Mission Counter Attack (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version3.2
File Size50.4Mb
File TypeAPK
PublisherTimuz Games
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Mission Counter Attack (MOD, Para të Pafundme) - gjuajtës dinamik në personin e parë në të cilin duhet të luani rolin e një agjenti me qëllime të veçanta, ndërsa e gjithë loja është e ndarë në nivele në secilin prej të cilave do t'ju vendosen qëllime të ndryshme, zbatimi i të cilave do të ndikojë në zhvillimet e mëtejshme. Vlen të përmendet se zhvilluesit kanë diversifikuar ndjeshëm lojën duke shtuar një përzgjedhje të madhe të armëve, pajisjeve, moduleve dhe pajisjeve, të cilat bënë të mundur zgjedhjen e taktikave optimale të transmetimit. Plotësoni figurën e grafikëve dhe animacioneve të shkëlqyera tre-dimensionale që përcjellin në mënyrë të përsosur efektin e betejës.

Download Mission Counter Attack (MOD Unlimited Money) APK for Android

Maybe You Like