Minions Paradise MOD

Download Minions Paradise (MOD Unlimited XP)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version11.0.3403
File Size92.0Mb
File TypeAPK
PublisherELECTRONIC ARTS
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited XP

Descriptions

Minions Paradise (MOD, Unlimited XP) - një lojë argëtuese për Minions me famë botërore. Komploti i lojës shpaloset menjëherë pasi Phil vendosi pa dashje një varkë lundrimi në fund të së cilës miqtë udhëtuan nëpër botë. Më pas arrini në ishullin e parajsës, mbi të cilin do të ndërtoni qytetin tuaj turistik, me të gjitha lehtësitë. Loja do t'ju befasojë me lojën e saj unike dhe shumëllojshmërinë e vendndodhjeve. Ndërtoni vende të ndryshme argëtimi, restorante dhe më shumë në një vend me Minions Paradise.

Download Minions Paradise (MOD Unlimited XP) APK for Android

Maybe You Like