Download Mini World: CREATA (MOD Full)

Download Mini World: CREATA (MOD Full)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version1.1.48
File Size282.0Mb
File TypeAPK
PublisherSuperNice Digital Marketing
PriceFree
MOD FeaturesFull

Descriptions

Mini World: CREATA - një kuti rëre tre-dimensionale në stilin e sotëm popullor të kubit të pikselit. Loja kryesore është ndërtuar në stilin klasik për zhanrin, ju duhet të ndërtoni fjalë për fjalë nga e para një botë të tërë loje me bimë, ndërtesa, objekte dhe, natyrisht, karaktere të ndryshme. Për më tepër, zhvilluesit e kanë pasuruar lojën me të gjitha llojet e minigames, të tilla si parkour, enigma, aksion dhe arkadat. Në total, ju do të jeni në gjendje të përdorni më shumë se 1000 elementë të ndryshëm dhe do të krijoni universin e lojërave.

Screenshots

Download Mini World: CREATA (MOD Full)Download Mini World: CREATA (MOD Full)Download Mini World: CREATA (MOD Full)Download Mini World: CREATA (MOD Full)Download Mini World: CREATA (MOD Full)

Mini World: CREATA Video

Download Mini World: CREATA (MOD Full) APK for Android

Mini World është një lojë 3D falas me sandbox për aventurën, eksplorimin dhe krijimin e botëve tuaja të ëndrrave.
Nuk ka bluarje ose nivelim lart.
Asnjë portë IAP që bllokon veçoritë nga lojtarët falas për të luajtur.
Të gjithë mund të shijojnë veçoritë e plota të lojës me liri të madhe Mblidhni burime, ndërtoni mjete dhe strehimore për të mbijetuar.
Vazhdoni të krijoni dhe përmirësoni dhe përfundimisht do të keni një shans për të sfiduar përbindëshat epikë në Dungeon, vetëm ose me miqtë.
Lojtarëve u jepen të gjitha burimet që nga fillimi.
Duke vendosur ose hequr blloqe, mund të ndërtoni një kështjellë lundruese, një mekanizëm që korr automatikisht ose një hartë që luan muzikë.
Qielli eshte limiti.

Maybe You Like