Download Mini Metro (MOD Unlocked)

Download Mini Metro (MOD Unlocked)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version2.37.1
File Size77.4Mb
File TypeAPK
PublisherDinosaur Polo Club
PriceFree
MOD FeaturesUnlocked

Descriptions

Mini Metro (MOD, i hapur) - një enigmë logjike pozicioni në të cilën do të duhet të merrni drejtimin në menaxhimin dhe zhvillimin e metrosë në një metropol të madh, ndërsa është e rëndësishme të mbani mend se përdorimi racional i burimeve qëndron në themel të suksesit menaxhimi i transportit nëntokësor. Vizualisht, loja është bërë në një stil minimalist, me theksin kryesor në lojë është bërë në lojë, por grafika është krijuar në atë mënyrë që të vizualizojë qartë pamjen e gjithçkaje që po ndodh. Ky projekt do të tërheqë të gjithë dashamirët e strategjive të ngadalta dhe të menduara.

Screenshots

Download Mini Metro (MOD Unlocked)Download Mini Metro (MOD Unlocked)Download Mini Metro (MOD Unlocked)Download Mini Metro (MOD Unlocked)Download Mini Metro (MOD Unlocked)

Mini Metro Video

Download Mini Metro (MOD Unlocked) APK for Android

Mini Metro, simulatori sublim i metrosë, tani në Android.
Nuk ka reklama ose blerje përmes aplikacionit.
• I nominuar për BAFTA 2016.
• Fitues i çmimit IGF 2016.

Maybe You Like