Minecraft: Story Mode MOD

Download Minecraft: Story Mode (MOD Unlocked)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 2.3.3 and up
Version1.37
File Size5056Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
PublisherTelltale Games
PriceFree
MOD FeaturesUnlocked

Descriptions

Minecraft: Story Mode (MOD, Unlocked) - një lojë aventureske e bazuar në sandbox legjendar Minecraft, ndërsa krijuesit e Minecraft: Story Mode krijuan një histori nga pothuajse asgjëja. Dhe kështu, ju duhet të zgjidhni një nga heronjtë e disponueshëm për të shkuar në një udhëtim të rrezikshëm dhe të përpiqeni të gjeni Urdhrin e Gurit të vjedhur, ndërkohë që vlen të përmendet se e gjithë loja është e ndarë në episode dhe ne kemi vetëm pjesën e parë, Linja e historisë nga ana e saj është ndërtuar sipas një parimi jolinear dhe çdo veprim do të ndikojë në zhvillimet e mëtejshme. Vizualisht, loja është projektuar në stilin e një paraardhësi të famshëm.

Download Minecraft: Story Mode (MOD Unlocked) APK for Android

Maybe You Like