Miami Crime Vice Town MOD

Download Miami Crime Vice Town (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version1.5
File Size99.6Mb
File TypeAPK
PublisherNaxeex LLC
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Miami Crime Vice Town (MOD, Para të Pafundme) - veprim dinamik me një person të tretë në të cilin duhet të luani rolin e hajdutit të makinave. Si të vozitni duhet të filloni pothuajse nga e para, por ndërsa numri i makinave të vjedhura do të rrisë besueshmërinë tuaj në rrugët e qytetit do të rritet, gjë që nuk do të shpërfillë grupet konkurruese dhe bosët kriminalë. E vetmja mënyrë për të zgjidhur situatën është t'i shpallet luftë kundërshtarëve, ndaj fondet e mbledhura do të duhet të shpenzohen jo vetëm për zgjerimin e biznesit, por edhe për blerjen e armëve.

Download Miami Crime Vice Town (MOD Unlimited Money) APK for Android

Maybe You Like