Miami Crime Simulator 2 MOD

Download Miami Crime Simulator 2 (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.0 and up
Version2.0
File Size94.8Mb
File TypeAPK
PublisherNaxeex LLC
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Miami Crime Simulator 2 (MOD, Para të Pafundme) - veprim dinamik me një person të tretë në të cilin duhet të luani rolin e hajdutit të makinave. Si të vozitni duhet të filloni pothuajse nga e para, por ndërsa numri i makinave të vjedhura do të rrisë besueshmërinë tuaj në rrugët e qytetit do të rritet, gjë që nuk do të shpërfillë grupet konkurruese dhe bosët kriminalë. E vetmja mënyrë për të zgjidhur situatën është t'i shpallet luftë kundërshtarëve, ndaj fondet e mbledhura do të duhet të shpenzohen jo vetëm për zgjerimin e biznesit, por edhe për blerjen e armëve.

Download Miami Crime Simulator 2 (MOD Unlimited Money) APK for Android

Maybe You Like