Metal Squad MOD

Download Metal Squad (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version1.8.8
File Size105.1Mb
File TypeAPK
PublisherSora Game
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Metal Squad (MOD, Monedha të Pafundme) - një platformë e bukur për kohët e luftës. Ju do të duhet të luftoni vetëm kundër shumë armiqve, do të sulmoheni nga helikopterë, tanke dhe në fund të nivelit do të takoheni me Boss. Loja ka shumë armë të ndryshme që do t'ju ndihmojnë të kapërceni të gjithë armiqtë gjatë rrugës.

Download Metal Squad (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Maybe You Like