Merge Dragons! MOD

Download Merge Dragons! (MOD Free Shopping)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.1 and up
Version9.6.2
File Size143.3Mb
File TypeAPK
PublisherGram Games Limited
PriceFree
MOD FeaturesFree Shopping

Descriptions

Bashkoni Dragons! (MOD, Pazar Falas) - një lojë puzzle e pazakontë dhe shumëngjyrëshe me elementë të një ferme, komploti i së cilës zhvillohet në një lloj toke të zanave që banohet nga dragonj. Sidoqoftë, mbretëria dikur e lulëzuar u sulmua nga zomblina të pabesë që e mbushën Drakoninë me zbrazëti dhe tani vetëm ju mund ta ktheni harmoninë në botën e lojës. Atmosfera e përcjellë në mënyrë perfekte e një përrallë, personazhe qesharake, grafika të ndritshme, loja që kombinon disa mekanikë lojërash në të njëjtën kohë i jep projektit një bukuri të veçantë.

Screenshots

Download Merge Dragons! (MOD Free Shopping)Download Merge Dragons! (MOD Free Shopping)Download Merge Dragons! (MOD Free Shopping)

Merge Dragons! Video

Download Merge Dragons! (MOD Free Shopping) APK for Android

Maybe You Like