Download MARVEL Strike Force (MOD Full)

Download MARVEL Strike Force (MOD Full)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 7.0 and up
Version6.6.0
File Size150.9Mb
File TypeAPK
PublisherScopely
PriceFree
MOD FeaturesFull

Descriptions

MARVEL Strike Force - arenë e betejës në internet e krijuar bazuar në universin Marvel, dhe loja është krijuar posaçërisht për pajisjet mobile, e cila ka luajtur një rol të rëndësishëm në optimizimin, përpunimin e kontrollit, si dhe në betejat spektakolare. Dhe kështu, për të filluar, ju duhet të mbledhni nën komandën tuaj një skuadër të personazheve të njohur, dhe më pas të shkoni në arenë dhe të merrni pjesë në beteja dinamike në një format 3 në 3 me ju do të presë një betejë mjaft origjinale, siç është Iron Man. vs Vizualisht, loja mbahet në stilin e librit komik origjinal.

Screenshots

Download MARVEL Strike Force (MOD Full)Download MARVEL Strike Force (MOD Full)Download MARVEL Strike Force (MOD Full)Download MARVEL Strike Force (MOD Full)Download MARVEL Strike Force (MOD Full)

MARVEL Strike Force Video

Download MARVEL Strike Force (MOD Full) APK for Android

, gati për betejë së bashku me aleatët dhe rivalët kryesorë në këtë lojë të mbushur me aksione, vizualisht mahnitëse falas për t'u luajtur për telefonin ose tabletin tuaj.
Një sulm në Tokë ka filluar dhe Super Heronjtë dhe Super Vizitorët po punojnë së bashku për ta mbrojtur atë!
Drejtoni sulmin duke mbledhur skuadrën tuaj përfundimtare të personazheve të MARVEL, duke përfshirë Doctor Strange, Loki, Venom, Spider-Man, Captain America, Iron Man, dhe më shumë.
Rekrutoni forcën tuaj të goditjes dhe formoni një skuadër me super heronj të fuqishëm të MARVEL dhe super vilanë në një luftë për të shpëtuar universin.
FORCA PËRMES EVOLUCIONIT.

Maybe You Like