Download MARVEL Contest of Champions (MOD God Mode)

Download MARVEL Contest of Champions (MOD God Mode)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version25.2.0
File Size75.5Mb
File TypeAPK
PublisherKabam
PriceFree
MOD FeaturesGod Mode

Descriptions

MARVEL Contest of Champions (MOD, God Mode) - lojë luftarake në botën e Marvel. Zgjidhni ose hapni heroin tuaj të preferuar nga kjo makinë me qira. Por qëllimi më i rëndësishëm, për të mbledhur ekipin tuaj të luftëtarëve kundër së keqes. Kthejeni drejtësinë në këtë botë.

Screenshots

Download MARVEL Contest of Champions (MOD God Mode)Download MARVEL Contest of Champions (MOD God Mode)Download MARVEL Contest of Champions (MOD God Mode)Download MARVEL Contest of Champions (MOD God Mode)Download MARVEL Contest of Champions (MOD God Mode)

MARVEL Contest of Champions Video

Download MARVEL Contest of Champions (MOD God Mode) APK for Android

Përgatituni për aksion epik kundër luftimit me Super Heronjtë tuaj të preferuar të Marvel dhe Super Vizitorët në përballjen përfundimtare kozmike!
Spider-Man, Iron Man, Wolverine dhe të tjerë presin thirrjen tuaj për të luftuar!
Mblidhni një ekip dhe filloni kërkimin tuaj për t'u bërë kampioni i fundit i Marvel!
MIRË SE VINI NË KONKURS: Captain America vs.
Iron Man!Hulk kundër Wolverine!
Spider-Man kundër Deadpool!
Betejat më të mëdha në historinë e Marvel janë në duart tuaja!
Plaku i pangopur i Universit i njohur si Koleksionisti ju ka thirrur në një përleshje me përmasa epike kundër një grupi zuzarësh të poshtër duke përfshirë Thanos, Kang Pushtuesi dhe shumë të tjerë!
Përjetoni lojën e fundit luftarake falas për të luajtur në pajisjen tuaj celulare…Marvel Contest of Champions!.

Maybe You Like