MARVEL Avengers Academy MOD

Download MARVEL Avengers Academy (MOD Free Store)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.0.3 and up
Version2.10.0
File Size79.1Mb
File TypeAPK
PublisherTinyCo
PriceFree
MOD FeaturesFree Store

Descriptions

MARVEL Avengers Academy (MOD, Dyqani Falas) - ndërtimi i simulatorit në botën e Marvel. Loja përmban Spider-Man, Thor, Iron Man, Loki dhe personazhe të tjerë të Marvel. Ndërtoni bazën tuaj për betejën kundër Hidrës. Loja është mekanikë shumë e thjeshtë dhe një histori interesante.

Download MARVEL Avengers Academy (MOD Free Store) APK for Android

Maybe You Like