Download Mars: Mars (MOD Money/Unlocked)

Download Mars: Mars (MOD Money/Unlocked)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version23
File Size49.9Mb
File TypeAPK
PublisherPomelo
PriceFree
MOD FeaturesMoney/Unlocked

Descriptions

Mars: Mars (MOD, Money/Unlocked) - lojë arcade interesante në të cilën do të transportoheni direkt në Mars. Detyra juaj kryesore do të jetë të hidheni nga platforma në platformë dhe ta bëni atë me shumë kujdes dhe me mendim, në mënyrë që të mos humbni energjinë e çmuar të jetpack-it tuaj. Dhe sapo energjia e shpinës të mbarojë, heroi juaj do të bjerë menjëherë në tokë dhe do të shpërthejë. Ndërsa përparoni në lojë, mund të zhbllokoni shumë karaktere interesante me pamjen e tyre unike. Loja po ndryshon vazhdimisht kushtet e motit, kapeni para perëndimit të diellit në mënyrë që të mos ngrijë. Dhe kini kujdes, sepse loja është shumë problematike.

Screenshots

Download Mars: Mars (MOD Money/Unlocked)Download Mars: Mars (MOD Money/Unlocked)Download Mars: Mars (MOD Money/Unlocked)Download Mars: Mars (MOD Money/Unlocked)Download Mars: Mars (MOD Money/Unlocked)

Mars: Mars Video

Download Mars: Mars (MOD Money/Unlocked) APK for Android

MarsCorp dëshiron që JU të eksploroni sekretet e planetit të kuq në një lojë emocionuese indie pa fund me gravitet të ulët!
MarsCorp është gati të marrë grupin e parë të vullnetarëve në një mision emocionues në Mars!
Fluturoni rreth Marsit me një nga avionët tanë të rinj dhe zbuloni se çfarë ka atje në një aventurë unike të pafundme eksplorimi.
Si pjesë e programit "Vendosni një njeri në Mars pa marrë parasysh çfarë", ne jemi krenarë të njoftojmë se MarsCorp është kompania e parë që pret qoshe të mjaftueshme për t'i bërë fluturimet njerëzore në Mars më në fund të zbatueshme.
Avionët tanë janë 100% të miratuar nga Marsi.
Do të mbijetoni!.

Maybe You Like