Download Make More! (MOD Unlimited Money)

Download Make More! (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version3.5.14
File Size36.7Mb
File TypeAPK
PublisherBad Crane
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Bëni më shumë! (MOD, para të pakufizuara) - një lojë emocionuese dhe argëtuese me një lojë të kombinuar, grafikë të vizatuar me dorë dhe një det humori. Dhe kështu, ju duhet të drejtoni një fabrikë të vogël, në fazën fillestare me vetëm një punëtor, dhe të përpiqeni ta zhvilloni ndërmarrjen në një kompleks të madh teknologjik, duke zgjeruar stafin, duke ndërtuar ndërtesa të reja dhe duke kryer detyra të ndryshme. Nga ana tjetër, loja është një kombinim i elementeve të një strategjie ekonomike, një imitues dhe një klikues arcade, kështu që tifozët e projekteve të tilla do të jenë të kënaqur.

Screenshots

Download Make More! (MOD Unlimited Money)Download Make More! (MOD Unlimited Money)Download Make More! (MOD Unlimited Money)Download Make More! (MOD Unlimited Money)Download Make More! (MOD Unlimited Money)

Make More! Video

Download Make More! (MOD Unlimited Money) APK for Android

Mirë se vini në botën e biznesit të fabrikës!
Filloni me vetëm një fabrikë dhe një punonjës në këtë imitues të pamend të punës.
Punësoni më shumë, ndërtoni më shumë dhe fitoni më shumë për t'u bërë një sukses i madh në industri.
Ti je shefi! Dhe shefi i shefave!
Të paktën derisa të takoni BIG BOSS.
• 💰 MENAXH – Punësoni dhe trajnoni punëtorët tuaj.
Jo mjaft produktiv?
Zëvendësojini me robotë!.

Maybe You Like