Major Mayhem MOD

Download Major Mayhem (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version8
File Size41.3Mb
File TypeAPK
Publisher[adult swim] games
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Major Mayhem (MOD, Para të Pafundme) - një lojë interesante me komplotin e saj origjinal, në të cilën detyra juaj kryesore do të jetë të shpëtoni të dashurin tuaj, i cili u vodh nga terroristët dhe u mbajt në paraburgim. Dhe nëse nuk do të jetë e vështirë për ju, atëherë shpëtojeni botën nga sulmet e planifikuara. Loja ka grafikë mjaft të mirë, loja do të funksionojë edhe në pajisjet më të dobëta, dhe gjithashtu nuk zë shumë hapësirë ​​në pajisjen tuaj. Detin e pozitivitetit dhe kënaqësisë e siguroni, sepse në lojë ka një fushatë të gjatë dhe ka humor.

Download Major Mayhem (MOD Unlimited Money) APK for Android

Maybe You Like