Download Major Mayhem 2 (MOD Unlimited Money)

Download Major Mayhem 2 (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 6.0 and up
Version1.205.2023010423
File Size91.6Mb
File TypeAPK
PublisherRocket Jump Games
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Major Mayhem 2 (MOD, Para të Pafundme) - gjuajtës horizontal shumëngjyrësh me një qasje të pazakontë ndaj mekanikës. Heroi ynë lëviz në mënyrë të pavarur në vende horizontale, ndërsa në vende të caktuara të nivelit Major Mayhem zhvillohet pas mbulesës dhe më pas ju hyni në betejë, duke gjuajtur gjithçka në rrugën tuaj, ndërsa duke përdorur lloje të ndryshme armësh detyra juaj është të shkatërroni tanke, aeroplanë, helikopterë. dhe sigurisht fuqinë punëtore të hordhive. Grafika të shkëlqyera të vizatuara me animacion të ndritshëm dhe një det flakë dhe zjarri do t'i japin procesit shkëlqim dhe dinamikë.

Screenshots

Download Major Mayhem 2 (MOD Unlimited Money)Download Major Mayhem 2 (MOD Unlimited Money)Download Major Mayhem 2 (MOD Unlimited Money)Download Major Mayhem 2 (MOD Unlimited Money)Download Major Mayhem 2 (MOD Unlimited Money)

Major Mayhem 2 Video

Download Major Mayhem 2 (MOD Unlimited Money) APK for Android

Forcat e së Keqes janë kthyer!
Z.Evil i ka dërguar shërbëtorët e tij të poshtër për të ndërprerë në mënyrë të vrazhdë arratisjen tuaj romantike!
Është koha për t'u hakmarrë me paragjykim ekstrem.
Shpërthoni rrugën tuaj përmes një grupi njerëzish të këqij, shmangni plumbat dhe udhëtoni në hënë dhe mbrapa në një aventurë të denjë vetëm për Major Mayhem!.
Pra, hiqni atë që po bëni, kapni armët tuaja më të mëdha dhe vendosni gishtin e këmbëzës në ndezjen automatike.
Bota dhe jeta juaj e dashurisë varet nga ajo!.

Maybe You Like