Magic Touch: Wizard for Hire MOD

Download Magic Touch: Wizard for Hire (MOD unlimited money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 2.3 and up
Version1.8
File Size43.5Mb
File TypeAPK
PublisherNitrome
PriceFree
MOD Featuresunlimited money

Descriptions

Magic Touch: Wizard for Hire (MOD, para të pakufizuara) - i nevojshëm për detyrat e mbrojtjes. Duhet të ekzistojë prifti aftë parashikon lloje të ndryshme të topa të lehta, të cilat kanë të gjitha shanset për t'u aplikuar villains. Kërkohet të jesh i bindur, duke punuar vetëm dhe komod përpara hordhive brutale. Përllogaritur magjikisht më mirë, por u lejua të mësonte në punë. Aplikanti supozohet të Magic Touch: Wizard for Hire (MOD, shumë para), të japë librin e tij personal të shisheve të magjive dhe ilaçeve.

Screenshots

Download Magic Touch: Wizard for Hire (MOD unlimited money)Download Magic Touch: Wizard for Hire (MOD unlimited money)Download Magic Touch: Wizard for Hire (MOD unlimited money)Download Magic Touch: Wizard for Hire (MOD unlimited money)Download Magic Touch: Wizard for Hire (MOD unlimited money)

Download Magic Touch: Wizard for Hire (MOD unlimited money) APK for Android

Maybe You Like