Download MAD FUT 22 (MOD Free Shopping)

Download MAD FUT 22 (MOD Free Shopping)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 6.0 and up
Version1.2
File Size82.4Mb
File TypeAPK
PublisherMadfut
PriceFree
MOD FeaturesFree Shopping

Descriptions

MAD FUT 22 Draft & Pack Haper (MOD, Blerje Falas) - një simulator i përditësuar i hapjes së paketave të futbollit me mënyra të reja interesante. Loja ka një dizajn të ri modern, si dhe shumë çmime të reja që do të jenë në dispozicion çdo ditë. Zhbllokoni paketat e reja që përmbajnë kartat e yjeve të vërtetë të futbollit dhe mblidhni ekipin më të fuqishëm. Betejat në internet kundër lojtarëve të vërtetë do të tregojnë se cilat karta duhet të zëvendësohen ose shtohen.

Screenshots

Download MAD FUT 22 (MOD Free Shopping)Download MAD FUT 22 (MOD Free Shopping)Download MAD FUT 22 (MOD Free Shopping)Download MAD FUT 22 (MOD Free Shopping)Download MAD FUT 22 (MOD Free Shopping)

Download MAD FUT 22 (MOD Free Shopping) APK for Android

Mirë se vini përsëri në Madfut!
Ne kemi përmirësuar versionin më të ri të aplikacionit tonë Madfut në çdo mënyrë.
Bëhuni gati për më shumë mënyra të reja dhe përmbajtje më emocionuese se kurrë më parë.
Sezoni '22 Madfut fillon zyrtarisht tani, dhe ne mezi presim ta bëjmë atë më të mirën deri më tani.
Shtesa të reja të mëdha në Madfut 22:.
• Grupet SBC: koleksione të plota të Sfidave interesante të Ndërtimit të Skuadrës për të fituar shpërblime elitare dhe karta unike.

Maybe You Like