Download Machinarium (MOD Full)

Download Machinarium (MOD Full)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 2.3 and up
Version2.4.4
File Size237.3Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
PublisherAmanita Design
PriceFree
MOD FeaturesFull

Descriptions

Machinarium - loja që bashkoi shumë fansa tashmë ju pret. Në të do të gjeni veten në botën e robotëve, në të cilën, si në tonën, nuk ka përsosmëri. Ju do të ndihmoni një nga këta robotë të kthehet në shtëpi. Ju duhet të zgjidhni shumë sekrete dhe sekrete në mënyrë që të ndihmoni të gjithë të ofenduarit dhe nevojtarët. Përdorni gjithë zgjuarsinë dhe zgjuarsinë tuaj, sepse pa të nuk mund të bëni. Përdorni të njëjtën shumëllojshmëri mjetesh të improvizuara. E cila do t'ju ndihmojë të zgjidhni një detyrë të vështirë.

Screenshots

Download Machinarium (MOD Full)Download Machinarium (MOD Full)Download Machinarium (MOD Full)Download Machinarium (MOD Full)Download Machinarium (MOD Full)

Machinarium Video

Download Machinarium (MOD Full) APK for Android

Ndihmoni robotin Josef të shpëtojë të dashurën e tij Berta të rrëmbyer nga banda Black Cap Brotherhood.

Maybe You Like