Download Lost Echo (MOD Full)

Download Lost Echo (MOD Full)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version3.2.1
File Size418Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
PublisherKickBack
PriceFree
MOD FeaturesFull

Descriptions

Lost Echo - lojë magjepsëse dhe problematike që ju çon në të ardhmen e afërt. Në të cilën fillon historia juaj e mahnitshme dhe shumë misterioze, vajza juaj me emrin Chloe zhduket papritur para syve tuaj, dhe ju nuk e kuptoni se çfarë ndodhi, menjëherë pas këtij incidenti filloni ta kërkoni atë, por është shumë e çuditshme që askush përveç saj nuk e kujton dhe nuk e bën. nuk e di, zbuloni se çfarë ndodhi me të gjithë qytetin dhe ku u zhduk Chloe. Kërkoni të dhëna dhe zbuloni të gjitha sekretet e kësaj ardhjeje. Nga vendimet tuaja dhe veprimet tuaja do të varen nga përfundimi i lojës, merrni vendime me kujdes.

Screenshots

Download Lost Echo (MOD Full)Download Lost Echo (MOD Full)Download Lost Echo (MOD Full)Download Lost Echo (MOD Full)Download Lost Echo (MOD Full)

Lost Echo Video

Download Lost Echo (MOD Full) APK for Android

Në të ardhmen e afërt, e dashura e Gregut Chloe zhduket në mënyrë misterioze para tij.
Ai fillon një kërkim të dëshpëruar për të.
Cfare ndodhi?Pse askush tjetër nuk e kujton atë?
Zgjidhni enigmat, eksploroni mjedise plotësisht 3D, ndërveproni me personazhe të shumtë, zgjidhni misterin dhe gjeni të vërtetën.
Por a do të mjaftojë e vërteta?

Maybe You Like