Download Lords Mobile (MOD Full)

Download Lords Mobile (MOD Full)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version2.96
File Size364.2Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
PublisherIGG.COM
PriceFree
MOD FeaturesFull

Descriptions

Lords Mobile: Kingdom Wars - strategjia e njohur është zhvendosur në pajisjet celulare me Android. Ndërtoni kështjellën tuaj të pathyeshme, krijoni ushtrinë tuaj të madhe dhe sulmoni armikun, duke kapur territorin e tij. Dhe nëse jeni të sigurt në aftësitë tuaja si komandant, atëherë mund të luftoni me lojtarë të tjerë nga e gjithë bota, të merrni pjesë në beteja në të cilat do të fitojnë vetëm taktikat dhe forca brutale. Punësoni ushtarë të rinj dhe vishni me armaturën më të mirë, goditni armët e përleshjes. Përdorni çdo forcë që mund t'ju ndihmojë të mposhtni kundërshtarin tuaj.

Screenshots

Download Lords Mobile (MOD Full)Download Lords Mobile (MOD Full)Download Lords Mobile (MOD Full)Download Lords Mobile (MOD Full)Download Lords Mobile (MOD Full)

Lords Mobile Video

Download Lords Mobile (MOD Full) APK for Android

Jeni lodhur nga lojërat e tjera strategjike?
A jeni gati për një luftë të vërtetë?
Perandori i vërtetë ka rënë.
Ne kemi nevojë për një hero të vërtetë, një Zot të vërtetë që mund të bashkojë mbretëritë.
Rekrutoni heronj nga prejardhje të ndryshme, nga xhuxhët dhe sirenat te kukudhët e errët dhe robotët steampunk, dhe mblidhni ushtrinë tuaj në këtë botë magjike!
Luftoni dhe pushtoni për të krijuar perandorinë tuaj në një nga lojërat strategjike!.
▶ ▶ Mblidhni objekte!
◀◀.

Maybe You Like