Download Looney Tunes World of Mayhem (MOD Full)

Download Looney Tunes World of Mayhem (MOD Full)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version40.2.0
File Size173.6Mb
File TypeAPK
PublisherScopely
PriceFree
MOD FeaturesFull

Descriptions

Looney Tunes World of Mayhem - veprim me shumë lojtarë në të cilin ju duhet të mblidhni nën komandën tuaj një ekip luftëtarësh të përbërë nga personazhe të njohur vizatimorë dhe më pas të sfidoni lojtarë të vërtetë nga e gjithë bota. Në përgjithësi, gameplay e kësaj loje është larg fitimit, por zbatimi dhe performanca grafike i japin elementëve të njohur një pamje krejtësisht të re. Për më tepër, zhvilluesit kanë zbatuar një sërë bonusesh, përforcuesish dhe përmirësimesh interesante që do t'i japin lojës edhe më shumë origjinalitet.

Screenshots

Download Looney Tunes World of Mayhem (MOD Full)Download Looney Tunes World of Mayhem (MOD Full)Download Looney Tunes World of Mayhem (MOD Full)Download Looney Tunes World of Mayhem (MOD Full)Download Looney Tunes World of Mayhem (MOD Full)

Looney Tunes World of Mayhem Video

Download Looney Tunes World of Mayhem (MOD Full) APK for Android

Bashkohuni me Bugs Bunny, Daffy Duck, Marvin the Martian dhe të gjitha toons klasike për të ndërtuar "Ekipin Toon" më të madh në Looney Tunes™ World of Mayhem!
Mblidhni personazhe vizatimorë si Tweety Bird, Taz, Road Runner dhe më shumë për të zhvilluar beteja të çuditshme në një botë të gjallë të Looney Tunes™.
Mblidhni personazhet tuaj të preferuar dhe zbuloni aftësitë e tyre unike dhe gazmore luftarake.
Personazhet nga Road Runner dhe Wile E.
Coyote te Sylvester dhe Tweety te Porky Pig kanë secili aftësi unike dhe sulme gazmore.
Mblidhni të gjithë personazhet klasike të filmave vizatimorë Looney Tunes™ në këtë RPG aksion epik.
Ndërtoni ekipe me tonat tuaja të preferuara dhe rrëzoni armiqtë tuaj me shaka dhe shaka ikonike!
Përdorni rivalitetet klasike të filmave vizatimorë dhe merrni bonuse kur mposhtni një armik ikonik, si Sylvester kundër Tweety ose Road Runner kundër Wile E Coyote.

Maybe You Like