Download Lily's Garden (MOD Unlimited Coins)

Download Lily's Garden (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version2.43.0
File Size135.4Mb
File TypeAPK
PublisherTactile Games
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Lily's Garden (MOD, Monedha të Pafundme) - enigmë arcade nga seria tre me radhë në të cilën do të luani rolin e një vajze të re të quajtur Lily. Sipas historisë, heroina jonë trashëgon një shtëpi të rrënuar dhe një kopsht të lënë pas dore, dhe tani ju duhet të ndihmoni Lily-n të kthejë trashëgiminë e saj në bukurinë dhe madhështinë e saj të mëparshme, dhe kjo mund të bëhet vetëm duke kaluar nivele dhe duke përfunduar detyrat, për të cilat do merrni artikuj, para dhe bonuse. Përveç komplotit kryesor, ju gjithashtu do të jeni në gjendje të kryeni detyra të vogla, për shembull, të njihni fqinjët tuaj dhe madje të organizoni një jetë personale.

Screenshots

Download Lily's Garden (MOD Unlimited Coins)Download Lily's Garden (MOD Unlimited Coins)Download Lily's Garden (MOD Unlimited Coins)Download Lily's Garden (MOD Unlimited Coins)Download Lily's Garden (MOD Unlimited Coins)

Lily's Garden Video

Download Lily's Garden (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Romancë? Kopsht? enigma? PO!Lily's Garden është e gjitha kjo dhe shumë më tepër.
Rinovoni kopshtin dhe zgjidhni enigmat sfiduese me këtë lojë relaksuese dhe romantike me histori, ndeshje 3 shpërthimi!.
Ndihmoni Lily-n të rinovojë kopshtin e tezes së saj në lavdinë e tij të mëparshme dhe të përputhet me lule për të zgjidhur enigmat sfiduese të shpërthimit .
Gërmoni në një histori dashurie romantike plot kthesa dhe kthesa ndërsa Lily ndërvepron me një kast personazhesh shumëngjyrëshe.
Përputhni lulet dhe filloni ndryshimin e kopshtit tuaj – luani me përforcues tematikë dhe dizajnoni kopshtin me dhjetëra opsione personalizimi!.

Maybe You Like